winkelwagen


Wie zijn we en onze producten

WIE ZIJN WE

Hetty Koller heeft jaren bij het postagentschap in Asten gewerkt. Naast haar werk heeft ze als hobby 3D kaarten maken. Voor 3D kaarten maken heeft ze zelf al meerdere andere hobby technieken gecombineerd om een net iets anders kaart te maken. Dit heeft er toe geleid dat ze de 3D kaarten pakketten met lintborduurwerk heeft ontwikkelt. Omdat ze niet stil blijft staan heeft Hetty de kunstdoosjes ontwikkelt. De omschrijving van wat is kunst: het product van creatieve menselijke uitingen. Dat geeft aan dat de meest geschikte naam hiervoor, kunstdoosjes is. De nieuwste producten zijn passe partout kaarten met lintborduurwerkjes pakketten en speldenkussentjes pakketjes. Deze laatste pakketjes voor de speldenkussentjes zijn klein maar niet minder leuk om te maken.

Albert Nagel jaren werkzaam als project manager, is door een internationale zakenrelatie in contact gekomen met lintborduren en de lintborduurpakketten. Deze borduur techniek is in Nederland een niet bekende manier van borduren. Zelf geen handwerker, zag hij al snel genoeg dat deze lintborduurpakketten gemakkelijk te maken zijn en de bijgesloten werkwijze zorgt voor een gemakkelijk te begrijpen uitleg.

ONZE PRODUCTEN

                                             LINT BORDUUR PAKKETTEN

                
Met lint borduren kunt u prachtige ontwerpen creëren met verschillende soorten linten. Deze techniek kan gebruikt worden om stoffen of ander materialen te versieren, zoals schilderijen, kledingstukken, kussens, lapjes stof voor quilten en zelfs karton of handtassen. De mooie linten zullen uw motieven op een unieke manier helpen vorm geven, en zullen het ontwerp verrijken met hun kleur en textuur.

In ieder pakket vindt u een duidelijk stap-voor-stap infoblad met simpele aanwijzingen en lintborduursteken, die snel te leren zijn. Aan de hand van deze instructies is het mogelijk om al gauw de elementaire vormen van bloemen, blaadjes, en de contouren van andere figuren te creëren.

Een van de fraaie voordelen van lint borduursteken is dat het een geweldig 3-dimensionaal resultaat geeft aan het patroon. Bloemen en andere ontwerpen komen bovenop het te borduren materiaal te liggen. Hierdoor is het lint borduurwerk ook goed te combineren met 3D kaarten. Er zijn vele soorten lint beschikbaar variërend in dikte, breedte, patroon, materiaal, kleur en design. Sommige linten zijn met buigzame stijve draad geweven zodat het lint zijn vorm houdt en anderen zijn gemaakt van zijde, voor een schitterende glans en souplesse. Lint kan vervaardigd zijn uit zijde en satijn, acryl, rayon en katoen en kan een interressant resultaat opleveren. Zijden lint borduren kan van unieke ontwerpen prachtige geschenken maken. Het zelf creëren van een mooi cadeau voor een ander kan vaak meer betekenen dan het duurste geschenk.

Het patroon van de lintborduur pakketten is reeds aangebracht op het te borduren materiaal. Het is hierdoor niet nodig op de stof te tekenen of steken te tellen! Het patroon is aangebracht met een in koud water oplosbare inkt. Tijdens beursen en markten bieden wij stiften aan met deze in water oplosbare inkt.

Alle materialen die u nodig heeft om uw kunstwerk te creëren, zoals lint, garens, naalden, en te borduren materiaal, worden in ruime hoeveelheid in uw lintborduurpakket verpakt.

                    3D KAARTEN PAKKETTEN MET LINTBORDUURWERK

 

Een persoonlijke, handgemaakte kaart, kan zoveel meer zeggen! Er zijn kaarten voor verschillende gelegenheden.

Hetty heeft de zelf ontworpen lintborduur patronen uitgewerkt in prikpatronen, hierdoor is het niet nodig om op het karton te tekenen. 

Mocht u naast de ingesloten informatie nog vragen hebben over het materiaal of de te gebruiken steken kunt u ons altijd mailen via de contactpagina. We zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven.

                                                              KUNSTDOOSJES

        

De kunstdoosjes zijn een houten doosje met daarin een 3D afbeelding met een sfeervolle aankleding om het geheel kompleet te maken. Meeste assecoires die verwerkt zijn worden ook zelf gemaakt, een mini tissue box , vogelhuisjes, een witte wolk van klei. 

                          PASSE PARTOUT KAARTEN MET LINTBORDUURWERKJES

               

Een van de nieuwe producten momenteel zijn de passe partout kaarten met lintborduurwerkjes pakketten. De pakketten zijn zorgvuldig ontworpen en samengesteld door Hetty. De pakketten bevatten een duidelijke uitleg over de werkwijze voor het geheel en uitgebreide illustraties zoals prik mallen, illustraties van de te gebruiken steken en een handleiding hoe de kaarten samen te stellen. Alle benodigde materialen zijn ruim voldoende aanwezig in de pakketten.

            

                              SPELDENKUSSENTJES PAKKETTEN

                     

Een leuk pakket om te maken is het speldenkussentje pakket. Eenvoudige bewerking  en snel klaar. Geheel met vulling en borduur materialen en wederom duidelijk werkbeschrijving met de benodigde illustraties.

                                                

Wij hanteren de Algemene voorwaarden voor de thuiswinkel. Deze Algemene voorwaarden zijn in te zien en eventueel te downloaden op de contact pagina.